Tovább frissül a Google játékszolgáltatásának teljesen ingyen kipróbálható játéktára.

Hiába temetik folyton folyvást a Google játékplatformját, a Stadiát, a vállalat olyannyira nem engedte még el a témát, hogy megállás nélkül frissítik az ingyenesen kipróbálható címek listáját.

Ezeket a játékokat pedig előzetes letöltés, vagy bármiféle regisztráció nélkül játszhatja bárki, akinek van valamiféle hardvere – legyen az mobiltelefon, laptop, esetleg egy gyengécske PC. Ez lista a napokban jelentős mértékben tovább bővült, ami számszerűsítve nem kevesebb, mint 35 új játékot jelent.

Mostantól olyan remek alkotásokban merülhetünk el – azonnal a Stadián, mint a méltán elismert budapesti fejlesztésű Chicken Police, vagy a Kalandra Fel! egyik legjobb videojátékos adaptációját: az Adventure Time: Pirates of Enchiridion, de a legkisebb gyerekeket a My Friend Peppa Pig és a PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay elé is leültethetjük.

Íme az új, időkorláthoz kötött, de ingyenesen kipróbálható játékok teljes listája:

A teljes listában egyébként még olyan remekműveket is találunk, mint az Assassin’s Creed Valhalla és a Far Cry 6, melyekkel két órán keresztül játszhatunk ingyen, de rápróbálhatunk még többek között a Far Cry Primal, a Little Nightmares, a World War Z, vagy a Moto GP 21 címekre is.

Az ingyenes próbaidő lejárta után azonban, ha folytatni szeretnénk a megkezdett haladást elő kell fizetnünk a Stadiára (az első hónap díjmentes), ahol némelyik a Pro kínálatából is elérhető, míg többért elkérik a játék árát.

A Birodalom Visszavág a legnézettebb film a magyar Disney+-on

 

×