Összeszedtünk minden filmet és sorozatot, ami a tikkasztó júliusi hónapban érkezik a Netflix kínálatába.

A Netflix egészen őrületes elánnal vetette magát a nyárba június kezdetén, amikor is rekordot rekordra halmozott a Stranger Things negyedik évadának első fele, majd nem sokkal később ráerősített a szintén nagy utat bejárt Peaky Blinders – Birmingham Bandájának utolsó évada, ami ha megközelíteni ugyan nem tudta a Hawkins-i misztikus horrort, de még így is a hónap egyik legnézettebb sorozata lett.

De itt még nem volt megállj, hiszen nemrég debütált a már rég várt Esernyő Akadémia 3. évada is, amire ugyancsak rákaptak az előfizetők – annyira méghozzá, hogy nézettségben még az egész hónapot ledomináló Stranger Things-et is beelőzte. Nagyot ment még a Rowan Atkinson fémjelezte ‘Az ember a méh ellen’ című vígjáték, ahogyan a magyar pszicho-dráma Toxikomára is olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy simán bekerült a legnézettebb magyar tartalmak közé.

A júliusi hónap ugyan ennél már szellősebb lesz, de semmiképp sem tartalmatlan. 

A hónap elő napján megérkezik például a Stranger Things 4 záróakkordja, az utolsó két rész, melyek közel négy órán keresztül fogják borzolni a kedélyeket. Szinte biztos, hogy ez lesz a tikkasztó nyár legsikeresebb Netflixes tartalma, de végre a stramingre is befut a meglepő sikereket elérő Uncharted mozifilm is (bár ezt itthon csak trükközve érhetjük el), ami a Resident Evil mellett a második játékadaptáció lesz a platformon.

Emellett nyilván megannyi újdonság lesz még, köztük is számos klasszikussal, mint például a Rendőrakadémia, a Nagymenők (nyugodjék békében, Ray Liotta), vagy a Hetedik, melyeket ha nem láttál, akkor azért, ha igen, akkor pedig azért illik újra elővenni.

Az alábbi listában nagyjából minden júliusi Netflixes premiert megtalálsz, a *-vel jelöltek viszont csak külföldi premierdátummal rendelkeznek, de a címükre bökve a szolgáltató alkalmazásában beállíthatsz egy emlékeztetőt, ha esetleg a magyar dátum ettől eltérne.

Július 1:

Július 3:

Július 4:

Július 6:

Július 7:

Július 8:

Július 10:

  • Isolerad

Július 11:

Július 12:

Július 13:

Július 14:

Július 15:

Július 16:

Július 18:

Július 19:

Július 20:

Július 21:

Július 22:

Július 26:

Július 27:

Július 29:

Július 31:

  • *A hívatlan

Te melyik filmet és sorozatot várod a legjobban?

Így csekkolhatod, hogy mikor és miket néztél valaha a Netflixen

https://leet.hu/shop/newmerch/

×