Az idei Summer Game Fest alatt a Nintendo meglehetősen csendben maradt, de ez nem jelenti azt, hogy nem készülhetnek valami nagy dobással.

Bár a Summer Game Fest alatt a Nintendo csupán néhány rövid bepillantást engedett a híreibe, ez nem jelenti az, hogy ne készülnének valamilyen meglepetéssel. Az elmúlt hetekben friss infókat tettek közzé a Pokémon Scarlet and Violet és a Xenoblade Chronicles 3 kapcsán. A japán cég Nintendo Directet azonban igen régen tartott. Pletykák most arra utalnak, hogy hamarosan jöhet egy online bemutató, mely kifejezetten olyan játékokról szól majd, melyek Switch portot kapnak.

A legújabb pletykák szerint a Red Dead Redemption 2 végre debütálhat Nintendo Switch-en is.

A hét elején Nacho Requena gaming bennfentes és újságíró azt mondta egy stream során, hogy a Nintendo third-party bemutatója egy négy éves játékot mutat majd be, ami a Switchre érkezik.

„Azt is mondták nekem, hogy lesz egy játék, amely egy ideje elérhető más platformokon… már négy éve” – mondta.

 

A Red Dead Redemption 2 2018-ban jelent meg, ami nyilvánvalóan már 4 éve volt. Nem ez az első alkalom, hogy a Red Dead Redemption 2 Switch portját emlegetik. A comicbook.com újságírója tavaly szintén arról számolt be, hogy a Grand Theft Auto: The Definitive Trilogy mellett a Red Dead Redemption 2 Switch portja is készül.

 

Akkoriban még nem jelentették be a The Definitive Trilogy-t, így Totilónak hiteles forrásokkal kell rendelkeznie. Akárhogy is, a hírt érdemes fenntartásokkal kezelni, de persze simán lehet, hogy a vadnyugati móka végre Switch konzolon is elérhető lesz hamarosan.

Te örülnél neki?

Soha senki nem játszotta ki ilyen gyorsan a Half Life-ot

 

×