Ha szereted a Stranger Things sorozatot, akkor jó hírekkel szolgálhatunk. Ha minden igaz, hamarosan elkezdik készíteni a spin-off sorozatot is.

Manapság valamiért azt érzem, ha valamit egyszer megszeretnek az emberek, addig azt nem hagyják abba. Orrvérzésig megy, amíg az emberek meg nem unják, sőt meg nem utálják. Aki viszont a végtelenségig tud örülni annak, hogy egy franchise számos történetet tartogat, annak jó hírünk van.

Több Stranger Things tartalom jöhet, mivel a Duffer testvérek lelepleztek egy spin-off tervet.

Aki esetleg nem tudná, Matt Duffer és Ross Duffer, ismertebb nevükön a Duffer testvérek amerikai forgatókönyvírók, rendezők és producerek. Legismertebb filmes alkotásuk a 2016-ban bemutatott Stranger Things. A páros nemrég a Veriety egyik interjújában beszélt a spin-off sorozatról, amit elvileg elkezdenek gyártani a Stranger Things ötödik évadának forgatása közben.

„Azt hiszem, hamarosan elkezdünk elmélyülni az új projektben, Matt és én elkezdünk foglalkozni vele” – mondta Ross Duffer.

„Ezt olyasmi, amit szeretnénk, függetlenül attól, hogy kapcsolódik-e a Stranger Things-hez, vagy sem” – tette hozzá Matt. Valóban, ha a testvérek nem is Stranger Things címet adnák a sorozatnak, valószínűleg akkor is izgatottak lennénk amiatt, hogy mit találnak ki legközelebb.

Ami azt illeti, a Stranger Things elég alapos, amikor a történetben egyes karaktereket kell felépíteni, így kíváncsian várjuk, miről mesélhet még nekünk egy spin-off. A Stranger Things pedig elvileg az 5. évaddal véget ér, így valószínűleg a Netflix örülne is, ha készülhetne még valami a franchise-ban.

Ezt láttad már?

Így csekkolhatod, hogy mikor és miket néztél valaha a Netflixen

 

×