Ismét egy nagyobb címmel állna össze az Epic Games.

Az Epic Games és a Fortnite az elmúlt 2-3 évben egyértelműen a különféle együttműködések legnagyobb királya. Egy Item Shopban találkozhatunk a DC és Marvel univerzum legnagyobb hőseivel, de akár Kratosként is megölhetjük Master Chiefet a szigeten. Úgy tűnik az óriáscég továbbra sem lassítana a tempón, vasárnap délután egy újabb kollaborációról érkezett információ a Fortnite adatbányászoknak köszönhetően.

Ezúttal a népszerű Dead by Daylight játék rajongói örülhetnek!

 

A Dead by Daylight egy többjátékos, survival-horror játék, melyet mára gyakorlatilag az összes nagyobb platformon megtalálhatunk. A szokásos PC és PS/Xbox kombináció mellett Nintendo Switchen vagy akár mobilon is játszhatunk a Behaviour Interactive címével. A Dead by Daylight sem idegenkedik az együttműködésektől, többek között Stranger Things, Silent Hill, Resident Evil és a Left 4 Dead karakterek egy része is megfordult már a játékban.

Ezúttal mindkét rajongótábor jól járhat. Fortnite-ba nagy eséllyel egy „Meg Thomas” outfit érkezhet majd meg, bizonyára néhány kiegészítővel megspékelve. Úgy néz ki, hogy a Dead by Daylight közösségnek pedig egy Fortnite lámát mintázó Charmmal kell majd beérnie. A promóció pontos időpontja egyelőre ismeretlen, könnyen lehet, hogy még pár hetet várni kell majd rá. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes pletykaszinten kezelni a dolgot, de manapság elég ritkán hibáznak az adatbányászok.

Miért etetik ezeket a csirkéket marihuánával Thaiföldön?

×