Simán lehet, hogy az egyébként biztosan fejlesztés alatt álló Grand Theft Auto VI nem a következő Grand Theft Auto játék lesz.

A lelkes GTA rajongók lassan 10 éve várnak arra, hogy a Rockstar új életet leheljen a világ egyik legkedveltebb játéksorozatába. Annyira nagy a várakozás, hogy az elmúlt 10 évben szinte minden arról szólt, hogy megpróbálták leleplezni a folytatást. Talán egy játékkal kapcsolatban sem született annyi pletyka és szivárgás, mint amit a GTA 6 kapcsán hallottunk. A Rockstar azonban nemrég bejelentette, hogy készítik a következő GTA játékot. Azt tudjuk, hogy a játék fejlesztés alatt áll,

de ez nem azt jelenti, hogy ez lesz a következő GTA játék, ami megjelenhet.

Bár nagyon reméljük, hogy a GTA 6 minél előbb megjelenik, friss szivárgások szerint előtte még kapunk egy korábbi GTA játékot, felújított remaster, vagy épp remake formában.

Tudom, ilyenkor mindenkinek a katasztrofálisan megjelent Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition jut eszébe, mely nem kellemesen idézte a GTA III, a Vice City és a San Andreas emlékeit. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Rockstar még egyszer szeretné megpróbálni.

Készülhet egy GTA IV Remaster.

Az Xfire cikke szerint a fejlesztés alatt álló feldolgozás két másik GTA játékkal egy csomagban érkezik, vagyis úgy fest, hogy még egy hármas csomagot kapunk. Természetesen ezt érdemes némi fenntartással kezelni, hiszen csak pletyka, ugyanakkor az is igaz, hogy nem most hallunk először a GTA 4 Remasterről. Az egyébként általában megbízható RalphsValve tavaly azt mondta, hogy a GTA IV új verziója 2023-ban  jelenik meg.

 

A GTA remasterek folyamatos megjelenése miatt tehát nem lennénk meglepve, ha még a GTA 6 előtt kapnánk valamilyen játékot. Persze ezek egyike sem annyira érdekes és várakozással teli, mint a franchise folytatása. Ugye, hogy minden rajongó új kalandot akar?

Ezt láttad már?

Nálad mennyi a rekord? – Egy GTA Online játékos túllépte az 5 év játékidőt

 

×