Ritkán fordul elő, hogy ilyen sokat játszol egy játékkal.

Elismerem, hogy a GTA tipikusan az a játék, amivel rengeteg időt lehet eltölteni úgy, hogy nem is veszed észre, milyen sokat játszottál. Bizonyára te is érezted már egy-egy játékkal, hogy egyszerűen beszippant, a játékórák meg csak szaporodnak. Ami engem illet, 2 ezer órát öltem a The Divisionbe, talán ez a legtöbb idő, amit egy játékkal töltöttem.

De sosem tudok annyit játszani, hogy túlszárnyaljam a következő GTA Online játékost.

Íme egy játékos, aki valószínűleg az elmúlt években minden idejét a játékban töltötte. A GTA 2013-ban jelent meg, szóval ez nem annyira lehetetlen, inkább csak hihetetlen. Emerold_boy közzétett egy képernyőképet a fent említett játékos profiljáró.

„Nem hiszem, hogy ő valaha is kilépett a GTA-ból” – írta. Ahogy a képen is látszik, a játékban már 5 évet, 1 napot és 23 órát töltött el.

I don’t think that this person ever stops playing GTA. from gtaonline

 

A hozzászólások alapján sokan nagyra becslik, hogy valaki ennyi időt töltött a játékban, persze vannak olyanok is, akik furcsán nézik az esetet.

„Játékidő öt év, de 254-es szint? Csávó sétált egy helyben, vagy mi?”

Sőt volt aki azt mondta: A szint és a pénz túl kevés ennyi játékidőhöz. A kedvenc kommentem az, amit szerintem minden GTA játékos érteni fog: „ebből 3,2 év a töltőképernyő bámulása”. Sokan egyébként arra következtetnek, hogy a játékos valószínűleg sokat volt AFK, és csak úgy hagyta a játékot. Bármi is legyen az igazság, remélhetőleg nem ült egy helyben 5 évig.

Neked mennyi volt a maximum játékidő, amit összehoztál egy adott játékban?

9 milliót fizetnek, ha eljátszol egy NPC-t egy videojátékban

 

×