A legutóbbi Team of the Season Swaps után úgy látszik, hogy nem kell sokáig várnunk arra, hogy ismét Token-szerzésre és beváltásra adjuk a fejünket.

Újabb Token-láz veszi kezdetét az elkövetkezendő napokban, a FIFA 22-ben. Javában pörög a Shapeshifters eseménysorozata, nemsokára beköszön a Team 2 is, szóval úgy tűnik, mozgalmas időszak elé nézünk.

A Summer Swaps névre hallgató újabb őrület nagy valószínűséggel a Team 2 ideje alatt veszi majd kezdetét és 50(!) Token-t lehet majd összeszedni. Nem is nagyon tudunk olyan zsetonszerzős eseménysorozatot mondani, amelyik ekkora mennyiséggel dolgozott egy körön belül, szóval érdemes lesz figyelni a különböző Objective-eket, SBC-ket és a Store-t is.

A jutalmak között pedig jól látjátok, a korábbi cikkünkben is emlegetett Shapeshifters Kimpembe 2 különböző verzióban is elérhetővé válik a jutalmak között, hogy az Endgame időszakban se legyen nyugtunk a francia védő áthatolhatatlanságától. Rajta kívül egyébként szerepel még a megszerezhető lapok között Moments Zidane, Moments Cafú, Moments Schmeichel, valamint Ronaldinho Prime lapja is. Ezeken kívül számos olyan gyűjtőcsomag, amelyekből akár jót is lehet nyitni, de ha fodder-re van szükség, akkor azokra is tökéletes, nem beszélve az Icon Moments Player Pick-ekről, vagy az EFIGS TOTS és Shapeshifters csomagokról. Egyszóval lesz miért pörgetni a játékot.

Ti várjátok már?

 

Ezt olvastad már?

Valakiről elfeledkeztünk! – Így nézne ki Kimpembe Shapeshifters lapja, 3 változatban!

 

 

×