Ma este megkezdődött a Summer Swap Token-gyűjtős eseménysorozata és megérkezett a Shapeshifters Team 2 is. Rajtuk kívül most a Premier League-é a főszerep az Objective-ben.

Ma este megérkezett a FIFA 22-be a Shapeshifers Team 2, olyan nevekkel, mint Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Werner és Marcelo. Ezen kívül pedig megkezdődött az előző cikkünkben említett Summer Swaps is, amelyben ismét a Token-ek gyűjtéséé a főszerep.

Rajtuk kívül új játékos került az Objective-ek közé, a Tottenham-ben tevékenykedő Emerson Shapeshifters lapja vált most megszerezhetővé néhány küldetés teljesítésével. Mindösszesen 4 küldetést kell sikeresen abszolválnunk és máris a miénk a brazil játékos speciális CM kártyája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

A 4 elvégzendő feladat a következő:

  • Szerezz összesen 3 fejesgólt!
  • Szerezz összesen 5 gólpasszt, középpályások használatával!
  • Nyerj 5 meccset!
  • Szerezz 5 gólpasszt 5 különböző meccsen szöktetéssel, Premier League játékosok használatával!

A küldetéseket a FUT Friendly módban lehet elvégezni, azon belül is a Shifting Shape-et kell kiválasztani. A fenti Instagram bejegyzésben SebFUT tökéletesen összefoglalta mindazt, amire szükségünk van és olcsón szeretnénk megúszni a lap megszerzését. Ehhez 4-2-3-1 (2) formációra, valamint Foden, Saka, Watkins és Díaz lapjaira van szükségünk, melyeket nagyjából 8-9 ezer Coin között össze is lehet hozni. A többi posztot simán meg lehet oldani saját klubból, arra kell pusztán figyelni, hogy a módnak megfelelően, a csapatban legyen minimum 5 liga és minimum 3 nemzet. Érdemes egyébként a fejesgólokkal kezdeni, mivel azokat lehet szinte a legnehezebben összehozni, aztán, ha 3 megvan egy meccsen belül, az már csak hab a tortán.

Reméljük, tudtunk segíteni a lap összehozásában, jó küldizést kívánunk!

 

Ezt olvastad már?

Még egy Swaps? Miért ne?! – Újabb Token-őrület indul hamarosan!

 

×