A STALKER 2-ig bőven van időnk feleleveníteni az ismereteinket a Zónáról – méghozzá egészen jutányos áron.

A GSC Game World sajnálatos, de abszolút érthető módon ismét elhalasztotta a legújabb STALKER játék, a Heart of Chernobyl megjelenését, így a várva várt poszt-apokaliptikus FPS leghamarabb majd csak valamikor 2023 első felében fog napokat elrabolni a játékosok életéből.

Ez nyilván szomorú, de nézzük a jó oldalát: az ukrán fejlesztők a legfrissebb jelentéseik szerint jól vannak, és többen ugyan nehéz körülmények között, de képesek folytatni a munkát. Ez pedig azt is jelenti, hogy a STALKER a körülményekhez képest a legjobb állapotában jelenik meg, amivel a játékosok csak jól járhatnak, akik a vásárlással közvetlenül támogathatják a háborúban különösen érintett alkotókat.

Addig viszont, amíg várunk az új, immáron Unreal Engine 5-ben készülő etapra, bőven van időnk végigpörgetni a klasszikus darabokat is, melyekből három is akad. Ezek egyenként közel 20 órás szórakozást nyújtanak a Zónában, a legjobb pedig, hogy mindhármat egy csokorban akciósan be tudjuk szerezni.

A Fanatical legújabb – Complete Bundle – csomagakciójának hála, most a STALKER: Shadow of Chernobyl, a Call of Pripyat és a Clear Sky egyben nem kerül többe kb. 4600 forintnál.

A megvásárolt játékkulcsokat a Steam felületén válthatjuk be a kult-klasszikus akciójátékokra, de érdemes sietni, az akció ugyanis csak a készlet erejéig, illetve 9 napig, július 3-ig érvényes (azt viszont nehéz megmondani, mikor fogynak el a kulcsok).

Akciófigyelő | Két,10.000 forint összértékű játékot ad ingyen az Epic Games

 

×