A FIFA 22 jelentős részében hangosak voltak a fórumok a kicselezhetetlen, bug-os, bosszantó Kimpembe-től, azonban február óta nem kapott egyetlen speciális lapot sem.

Presnel Kimpembe idén igencsak megosztóra sikeredett a FIFA 22-ben. Sokan kedvelték, hiszen Rare Gold lapja olcsón beszerezhető volt, azonban rengetegszer tört borsot az ellenfelek támadóinak orra alá, azonban pont ezért rengetegen voltak azok is, akiknek már felállt a szőr a hátán, ha meglátták a töltőképernyőn az ellenfél védelmében.

Forrás: Les Titis du PSG

Sokak bánatára, vagy éppen örömére a februárban kijött UCL RTTF lapján kívül egyetlen speciális kártyát sem kapott a FIFA 22-ben. Azonban most a Shapeshifters zajlik, ahol azért történhetnek váratlan húzások, mind a játékosok személyei, mind pedig az újdonsült posztjaik kapcsán. Ez pedig elindította Weaver-nek is a fantáziáját, aki létrehozott 3 olyan speciális lap-változatot is a PSG védőjének, amelyekből – bármelyiket is behozva a játékba – egytől-egyig mind megnehezítené az ellenfél dolgát, ez szinte borítékolható. Ezeket pedig a nagyérdemű felé tárta Twitter-en:

Weaver készített egy LB, egy RB és egy CDM változatot is Kimpembe esetleges Shapeshifters kártyájával kapcsolatban. Mint ahogy említettük is, igencsak ütős lenne bármelyik változata is Kimpembe lapjának. Minket egyébként abszolút meggyőztek a lapok, így kíváncsian várjuk. hogy vajon a készítők mikor kapnak a fejükhöz, majd pedig behozzák a FIFA 22-be.

 

Kiemelt kép: 24hfootnews

 

Ezt olvastad már?

Újabb hiba csúszott a gépezetbe! – Ismét kompenzáció érkezik!

×