Már a magyar játékosok is benevezhetnek a Sony Game Pass-ra adott válaszára, a teljesen megújult PS Plusra.

A mai napon Magyarországon is elindult a Sony PlayStation konzolokon elérhető Game Pass-szerű játékszolgáltatása, a megújult PS Plus.  A szolgáltatás három eltérő értékű és tartalmú csomagot kínál az előfizetőknek:

PS+ Essential:

Ez lényegében ugyanaz, mint a most elérhető PS+, vagyis erre befizetve továbbra is kapjuk a havi ingyen játékokat, de lesznek különféle akciók és (néhány kivételtől eltekintve) a többjátékos módokkal is ezzel fogunk tudni játszani. Minden meglévő PS+ előfizető automatikusan ebbe a csomagba kerül.

  • 1 hónap: 2700 Ft
  • 3 hónap: 7500 Ft
  • 12 hónap: 18.000 Ft

PS+ Extra

Itt már megmutatja magát a Game Pass-féle játékszolgáltatás, hiszen több mint 100 játékot érhetünk el általa – köztük is a Sony néhány nagyobb exkluzív címével (ezeket lejjebb találod). Erre a PS+ Essential-tagok bármikor felválthatnak, aminek csak a szokásos havi fizetési dátumhoz arányosított különbözetet számolják fel, majd az új időszakban az alábbiak szerint alakul:

  • 1 hónap: 4200 Ft
  • 3 hónap: 12.400 Ft
  • 12 hónap: 30.000 Ft

PS+ Premium

A Premium csomaggal természetesen az Extra összes tartalma és előnye együtt jár, ezen felül pedig az előfizetők hozzáférhetnek a játékstreaming funkciókhoz, exkluzív demókat próbálhatnak ki, illetve egy masszív retro – PSP, PS1, PS2 és PS3 (ezt streamelve) –  játékgyűjteményt is kapnak. Ezek a klasszikusok azonban valamennyire feltupírozott formában lesznek elérhetőek, vagyis az eredeti verziójukhoz képest javított képkockasebességgel és jobb minőségű felbontással fognak rendelkezni.

Erre szintén bármikor upgrade-elhetnek a kisebb csomaggal rendelkezők, és előbb szintén csak az arányosított különbözetet kell kifizetni, azután viszont a normál áron lesz elérhető:

  • 1 hónap: 5100 Ft
  • 3 hónap: 15.000 Ft
  • 12 hónap: 36.000 Ft

 

Ami a játékkínálatot illeti, egy egészen masszív katalógus várja a játékosokat, aminek egészen biztosan nem holnap fognak a végére érni. A kínálatban a Game Pass-hoz hasonlóan AAA-s alkotásoktól kezdve az indie fejlesztésekig szinte mindenből találunk. Az alábbi játékokhoz elméletileg a PS+ Premium és az Extra csomagok előfizetői férhetnek hozzá:

PS1-től PS5-ig: Íme az összes játék a PS Plus Game Pass-féle játékszolgáltatásából

A klasszikus PS-játékokkal viszont kizárólag a Premium-tagok játszhatnak, ezeket pedig már az előfizetés megkezdése előtt végig lehet nyálazni a PlayStation konzolokon. Az új PS+ ikonja elvileg mától minden PS4 és PS5 kezdőoldalán megjelenik, amibe belépve alaposan szemügyre vehetik a magyar tulajdonosok a szolgáltatás minden egyes szegletét és ajánlatát.

Far Cry és FIFA – Megint hatalmas címek érkeznek a Game Pass-ba

 

×