Darth Vadert valakinek le kell győznie.

A Fortnite Chapter 3 Season 3 nem is tudná letagadni az erőteljes Disney / Star Wars ráhatást, hiszen magát Darth Vadert szerezhetjük meg a Battle Pass századik szintjén, rengeteg extra kozmetikai tárggyal karöltve. Az együttműködés a héten új szintre lépett, a sötét nagyúr a szigetre is megérkezett, Bossként találhatunk vele. Természetesen az ikonikus fénykardról sem feledkeztek meg az Epic Games programozói, az NPC legyőzése után meg is kaparinthatjuk azt.

Nem ez az első eset, hogy az Epic-nél hasonlóval próbálkoznak, hiszen pár szezonnal ezelőtt Mando is a szigeten portyázott, brutális tulajdonságokkal felvértezett sniperrel ajándékozta meg az őt megölő játékosokat. Az erőt azonban egyensúlyba illene hozni és ez a cégnél is tudják jól.

Hamarosan Luke Skywalker is megérkezhet a szigetre!

 

Az Epic Games már javában készíti elő a Jedi érkezését. A játékfájlokban jelenleg csak az ikonikos zöld színű fénykardot találhatjuk meg, az NPC/Skin pontos kinézetet még nem. Feltehetőleg Luke is egy külön kis területet kaphat a szigeten, ahol békésen várja a játékosokat.

Az NPC érkezése egy másik fontos dolgot felvet. Szinte száz százalékos bizonyosággal kijelenthetjük, hogy ha Luke valóban a játék része lesz, akkor bizony az Item Shopban is megvehetjük majd az egyik legismertebb Star Wars szereplőt formázó Outfitet. Remélhetőleg a következő, v21.20-as frissítés már erre a kérdésre is választ ad.

A Fallen Order főhőse saját Star Wars sorozatot kaphat a Disney+-on

×