A Leet Webshopjában bőséges kínálatból válogathatunk.

Akik valamennyire nyomon követik a konzolos kiegészítők felhozatalát, biztosan találkoztak a Venom márkával. Már az előző generációban is kifejezetten aktív résztvevőnek számítottak a szegmensben és természetesen ez az újgenerációs PlayStation 5 és Xbox Series S/X konzolok megérkezésével sem változott. A Leet Webshopjában is rengeteg terméküket fellelhetjük, ezek közül szemezgettünk párat.

Venom PlayStation 5 RGB LED Állvány

Egyszerű, de nagyszerű kiegészítő, mellyel pillanatok alatt feldobhatjuk polcunkat, asztalunkat. A gyártó gondolt az RGB színek szerelmeseire is, így több szín és effekt között is válogathatunk, de még a fényerőt is szabadon állíthatjuk. A tápellátással sem kell bajlódni, hiszen a PlayStation egyik USB portját veszi kölcsön, nem kell különféle adapterekkel szórakoznunk. Minden PS5 verzióval kompatibilis és egyetlen fontos portot, gombot vagy szellőzőnyílást sem takar el. Így sem a melegedéstől, sem a hozzáférhetetlenségtől nem kell tartanunk.

Venom Xbox Series X RGB LED Állvány

A fenti, PlayStation változathoz hasonló tulajdonságokkal vértezte fel ezt az állványt is a gyártó, de Xbox esetében néhány extra funkcióra is szert tehetünk. Ezúttal is a konzol hátulján található USB port szolgáltatja számára a tápellátást, ám az állványon egy extra USB és egy Type-C csatlakozót is találunk, így gyakorlatilag portot sem vesztünk a használatával.

Venom PS5 és Xbox Series X Kontrollertartó Állvány

Xbox változat

Funkcionalitásukban és kialakításban megegyeznek a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok, természetesen a PlayStationös változat fehér színben pompázik. Az állványt a konzolok oldalához rögzíthetjük, a két kis polcra pedig a kontrollereket „akaszthatjuk” fel. Ennek köszönhetően mindig kéznél lesznek a kontrollerek, miközben nem vesznek el értékes helyet a polcról, asztalról.

PlayStation változat

VENOM PS5 Fehér Dupla Töltőállomás

Ha olyan állomást/állványt után kutatunk, mellyel töltenénk is a kontrollereket, akkor nem is kell tovább keresgélnünk. A PlayStation tulajdonosoknak egy fokkal könnyebb dolguk van, hiszen a DualSense / DualShock kontrollerek beépített akkumulátorral érkeznek gyárilag, így elég egy apró töltőadapter a teljes sikerhez. Egyméteres USB-C kábel jár az állomáshoz, melyet szintén a konzolba vagy valamilyen adapterbe dughatunk bele. Extra USB portot is találunk az állomáson, így ezúttal sem esik csorba az elérhető portok számán.

VENOM Xbox Series S & X & One Dupla Töltőállomás

Az Xbox kontrollerek az új generációban is maradtak a cserélhető elemes kialakításnál, de a Venom rájuk is gondolt, így a töltőállomás mellé ajándék akkumulátorok is járnak. Ezeknek a kiegészítőnek hála a PlayStationös változathoz hasonlóan tölthetjük a játékvezérlőket. Itt is egy USB-C kábelt találunk a csomagban, ahogy a kiegészítő USB port sem maradt le a töltőállomásról. Series S/X és One konzolokhoz is használható a kiegészítő, az előző generáció tulajdonosai is bátran lecsaphatnak rá.

 

A termékek egy részéről videós bemutató is készült, melyet a fenti, beágyazott YouTube linken vehetsz szemügyre. A felsorolt tartozékokon kívül további, akár Nintendo Switch kiegészítőket is találhatsz a Leet Webshop dedikált, Venommal foglalkozó aloldalán. 

×