Szerencsére csak egy bugnak köszönhetően.

Csütörtökön érkezett meg a Valorant legújabb frissítése az éles szerverekre. Ezúttal a legnagyobb újdonság egyértelműen a nyolcadik pálya, Pearl, a játékosok ki voltak éhezve már az új helyszínre. Ahogy az lenni szokott, hiába a rengeteg belsős tesztelés, szinte biztos, hogy az első napokban rengeteg bugot, exploitot találnak a játékosok a friss mapon. Nem véletlenül nem láthatjuk Ranked módban legalább két hétig a pályát, a dedikált Pearl – Unrated playlist pedig éppen az ilyen hibák gyors előidézése miatt lehet fontos.

A játék hivatalos közösségi oldalain, leginkább Redditen és Twitteren arról számoltak be a játékosok, hogy teljesen logikátlan helyeken felbukkanó Viper füstfelhőkkel találkoznak az új pályán. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, hogy a másik oldalról is megismerhessük a történetet.

A Phase Barrierek miatt undorító one-way füstöket hozhatunk létre Viper segítségével!

So Vipers orb can stick to some buy phase barriers on Pearl from VALORANT

 

A fenti videón tökéletesen látható, hogy miért jelennek meg a pályán levegőben lebegő füstök. A játékosok mozgását akadályozó, csak a kör kezdetekor eltűnő Phase Barrierekben nemes egyszerűséggel megakadnak Viper tárgyai, így olyan pozíciókban is használhatják őket a játékosok, mellyel eredetileg a fejlesztők nem kalkuláltak.

A Riot Games csapatát sem kell féltenünk, nagy eséllyel egy-két napon belül orvosolják a hibát, mindig gyorsan szoktak reagálni az ilyen jellegű, játékmenetet is befolyásoló bugokra. Addig is, ne lepődjetek meg, ha a fentihez hasonló füstökkel találkoztok.

9 milliót fizetnek, ha eljátszol egy NPC-t egy videojátékban

×