A Star Wars rajongók ismét érdekes pletykát hallhattak. Talán egy játék főszereplője is saját sorozatot kaphat a streaming platformon.

A Star Wars rajongók nem lehetnek elégedetlenek az utóbbi időben. Nemrég megjelent a Star Wars: Andor előzetese, megerősítették a The Mandalorian negyedik évadát, ott van a jó kis Obi-Wan sorozat, a Disney+ ráadásul már nálunk is elérhető.

Még az is lehet, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse is saját sorozatot kaphat.

Erről nemrég a The Direct számolt be, ami szerint a Star Wars bennfentes, Kristian Harloff a Youtube-on beszélt arról, hogy a Cal Kestis saját élőszereplős Disney+ sorozatot kaphat. Igen, nem animációsat, élőszereplőset.

„Ez persze csak pletyka, nem erősítették még meg. De egy megbízható ember nekem azt mondta, hogy van rá esély. Cal Kestis népszerű karaktere alapján készítenek valamilyen műsort a Disney+nál” – mondta.

 

Cal Kestist a játékban Cameron Monaghan alakította, aki az élőszereplős változatban is a karakter lehet, és elvileg már alá is írta a szerződést. Cameron egyébként a játék folytatásában is a főszereplő bőrébe bújik.

A Star Wars Jedi: Survivor elvileg 2023-ban jelenik meg, a sorozat pedig – ha valóban elkészül – ki tudja mikor kerül elénk. Persze ez még mind nem biztos, de elég bíztatók mostanában a Disney Star Wars tervei, nem?

Star Wars játékakció jöhet?

Akciófigyelő | Pár ezer forintért 14 kult-klasszikus Star Wars játék lehet a tiéd

 

×