Most egy videojáték-fejlesztő megfelelő embert keres arra, hogy NPC karakterré alakítsa, ezért pedig szép pénzt is hajlandók fizetni.

Valljuk be őszintén, sehol nem lennénk a megbízható NPC-k nélkül a videojátékokban. Ők adják a küldetéseket, a történetet, a kihívásokat, és egyáltalán segítik, hogy valóban otthonosan érezzük magunkat a játékok világában. Egyértelmű tehát, hogy fontos szerepük van. Nos, egyes játékosok hamarosan történelmet írhatnak, ugyanis folyamatban van a világ első NPC toborzása, amiért pénzt is lehet kapni.

Elvileg 9 milliós fizetés jár annak, aki eljátszik egy NPC-t egy videojátékban.

Ahogy arról a GamingBible beszámolt, a Dovetail Live nevű fejlesztőcsapat a Pringles-szel együttműködésben indítja el a kezdeményezést. Készül ugyanis a Train Simulator 2, amihez most külsős NPC-t keresnek. Ahogy a címéből is látszik, ez egy vonatszimulátor, a szóban forgó NPC feladata pedig az lesz, hogy feltöltse a játékban a Pringles automatákat.

A szerencsés kiválasztottat NPC-vé alakítják, hogy aztán gondoskodjon arról, hogy a játékban az utasok mindig kapjanak Pringles-t. Ami még jobb, hogy ezért 20 ezer font, vagyis nagyjából 9 millió forintnak megfelelő fizetés jár. Iain Stirling, a Love Island narrátora segít megtalálni a tökéletes NPC-t.

„Olyan világban élünk, ahol pénzt kaphatsz azért, mert egy videojátékban szerepelsz, mint a Pringles automatákat feltöltő NPC. Az a feladatom, hogy bátorítsam az embereket, hogy jelentkezzenek erre a szerepre” – mondta.

Ha érdekel, további információkat találhatsz erről a Pringles honlapján. Hogy pontosan mit is kell csinálni a jelentkezéshez, azt nem is írjuk le, hiszen ha jól vettük ki a szabályzatból, csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek és csak Franciaországból, Németországból és az Egyesült Királyságból. Szomorú, hogy ezekből mindig kihagynak minket, de lehet te épp ezen országok valamelyikében élsz. Hajrá!

A borítókép illusztráció.

Ezt láttad már?

A Fallen Order főhőse saját Star Wars sorozatot kaphat a Disney+-on

 

×