A fejlesztők egy kicsit csavartak a dolgon, ám szerencsére a fő szabályokon nem változtattak.

Az e heti Call of Duty frissítések egyértelműen a Warzone felé billentik a mérleget, ám ez nem jelenti azt, hogy a Vanguardba ne érkeztek volna újdonságok. A két pálya mellett egy olyan játékmód is tiszteletét teszi, melyet a korábbi COD címekben is megtalálhattunk, de kis túlzással egyetlen multiplayer FPS-ből sem hiányozhat. A közösség is régóta kérte már, ám nem kell tovább várniuk.

Ezek lesznek a Blueprint Gun Game szabályai!

A fejlesztők a Call of Duty blogbejegyzésében kicsit bővebben is belementek a szabályokba, ám a mód jellegéből adódóan nem sok újat mutat a rutinos FPS rókák számára, talán ez nem is olyan nagy baj.

Az Operatoroknak a Blueprint Gun Game során 18 fegyveren kell átverekedniük magukat. Nem lesznek sem Scorestreakek, sem saját Loadoutok. Mindenki egyenlő esélyekkel indul, ugyanazt a fegyvert kapják adott szinteken. Hogy egy kis csavar legyen a történetben, minden fegyver eltérő Blueprinttel érkezik a játékosok kezébe. Könnyedén előfordulhat, hogy az egyik szinten még zöld nyalábokat lövünk az LMG-vel, majd hirtelen egy ezüst Shotgunra vált a karakterünk.

Egy dolog azonban fix, ez pedig az utolsó szint, melyen egy Ice Picket kapunk némi Throwing Knife társaságában. Ha egy ellenfelet melee öléssel sikerült likvidálnunk, akkor egy szinttel lentebb folytathatja majd a harcot. A camperek ellen is készültek a fejlesztők, minden ötödik másodpercben egy UAV ping fedi fel a játékosokat a minimapon.

Kipróbáljátok az új módot?

Közel 40 fegyver érintett – Egyetlen Warzone kategória sem úszta meg a nerfeket és buffokat

×