Ismét hiba csúszott a gépezetbe, már meg sem lepődünk, hiszen nem az első. Ezúttal a tegnap érkezett Year In Review SBC-t érintette a probléma.

Tegnap este ismét köreinkben köszönthettünk egy „régi ismerőst”, a Year In Review SBC-t. Ez az összegző csapatépítő küldetés mindig olyan jutalmakkal áll a játékosok elé, amelyekben a korábbi időszakban SBC-ből szerezhető játékosokat kaphatjuk meg ismét, egy Player Pick formájában.

Forrás: FirstSportz

Ezúttal a márciusban, áprilisban és májusban kirakható játékosokat van lehetőségünk ismét megszerezni. Ez eddig szép és jó, de sajnos ismét hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis egy olyan játékos lapja is elérhetővé vált, akit nem is lehetett SBC-ből megszerezni. Vagyis majdnem megvolt rá az esély, de ez a lap akkor is hibásan érkezett meg, egészen pontosan jóval hamarabb, illetve lényegében mindenki számára. Kicsit ködösen hangzik, de tulajdonképpen Eriksen FUT Fantasy lapjáról van szó.

Alapjáraton mindenki SBC-ben érkezőként várta akkoriban, viszont egyik napról a másikra, reggelre virradóra akinek megvolt a Rare Gold lapja a Brentford színeiben, annak a játék átalakította a FUT Fantasy változatra, majd a készítők úgy döntöttek, hogy mindenki megtarthatja és nem történik semmilyen retorzió azokkal szemben, akik megszedték magukat a lap tömeges felvásárlásával és eladásával. Nos, szegény Eriksen ismét pórul járt így, közvetve, viszont ami a lényeg: ismét kompenzáció fog érkezni a közeljövőben.

Az még nem egyértelmű, hogy mindenki kap-e újabb Player Pick-et, vagy csak azok, akiknek Eriksen lapját dobta be. Pontosan azt sem tudni, hogy egyáltalán mikortól érvényes a kompenzálás, viszont mi úgy véljük, hogy ismét az fog történni, mint általában: nem csak azok kapnak újabb Player Pick-et, akik Eriksen-t nyitottak, hanem mindenki más is, aki megcsinálta. Mi őszintén reméljük, hogy a FIFA 23-ban jobban odafigyelnek majd arra, hogy fele annyi hiba se csússzon be, mint amennyit a 22-ben kaptunk. 

 

Kiemelt kép: Goal.com

 

Ezt olvastad már?

Találgatás, vagy Leak? – Szerintetek érkezhet ilyen OTW lap?

×