Ideje megismerkednünk az új pályával.

A várakozásoknak megfelelően szerda délután az NA és LATAM régió megkapta a Valorant legújabb frissítését. Az Episode 5 több újdonsággal is kecsegtet, ám egyértelműen az új pálya, Pearl kaphatja a rivaldafényt az első pár hétben. Split ideiglenes távozását az Unrated/Ranked módokból még mindig sokan nem tudják megemészteni, nem biztos, hogy a legjobb döntés volt a fejlesztők részéről.

Egy új rangot is implementáltak a Riot Games munkatársai a Ranked rendszerbe, mely a Diamond és Immortal rangok közé érkezik majd. Remélhetőleg ez kiegyensúlyozottabbá teszi az előremenetelt, kevesebb eséllyel ragadunk be egy-egy rangban.

Az alábbi bejegyzésben részletesen megtalálod a változásokat:

Új pálya, új rang és megkérdőjelezhető döntések – Ez vár ránk az új Valorant szezonban

 

Ingyenes Pass

 

A korábbi fejlesztői bejegyzések nem árulkodtak róla, azonban egy „Crossover” nevet viselő Event Pass is érkezik a frissítéssel. Az előzetes információk alapján már a szezon első napjaiban elstartol és július 12-én érhet majd véget az extra belépő. Az alábbi jutalmakat szerezhetjük majd meg:

  • 3 Player Card – Képregényes stílusra hajaznak
  • Radianite pontok, melyekkel a fegyverskineket fejleszthetjük
  • 2 Title is a virtuális raktárunkban landolhat

Az ingyenes Pass teljesítéséhez 92500 XP-re lesz szükségünk, mely körülbelül a Battle Pass 15. szintjének felel meg, így bőven a teljesíthető kategóriába esik a kevesebbet játszó felhasználók számára is.

A frissítés várhatóan csütörtök délelőtt 9 órakor élesedik az európai régióban.

Brutális pénzeket költenek a magyarok kompetitív videojátékokra

×