Ha a Disney-féle messzi-messzi galaxis nem kifejezetten van ínyedre, vagy csak valami igazán jóra vágysz, akkor ezekre a kult-klasszikus Star Wars játékokra érdemes lecsapnod – pláne akciósan.

Reneszánszát éli mostanság a Star Wars, köszönhetően a Disney nevű pénzcsinálónak, ami szorgosan szállítja a különféle tartalmakat a rajongóknak, de sajnos hullámzó minőségben. Sem a sorozatos, sem pedig a mozis produkcióikkal nem sikerült még túljutni a nosztalgián, ami ugyan sokak pénztárcáját nyithatja szélesre, a messzi-messzi galaxis történetét nem különösebben rázzák fel.

De nem volt ez mindig így. Volt idő, amikor a Star Wars szó szerint egyet jelentett a sci-fi fantasy fogalmával, amikor minden évre jutott valami új, valami meglepő és érdekes a rajongóknak, legyen az könyv, képregény, vagy alkalomadtán videojáték. Ezekben pedig tényleg csúcsra járatták a fantáziát, és olyan alkotások születtek, melyeket azóta is visszasírunk.

RÉGEN MINDEN JOBB VÓT!

Mindenki emlékszik talán a Jedi Knight-sorozatra, amiben egy Kyle Katarn nevű jedit alakítunk, aki később Luke Skywalker Jedi Akadémiájának egyik mestere lesz, hogy a folytatásokban már a padawanjaként ragadhassunk fénypallost. Vagy a Republic Commandóra, amiben egy csapat klónkatonát irányítva kell átvészelnünk a Klónok Háborúját, esetleg a Knights of the Old Republicra, ami 4000 évvel a Halálcsillag elpusztulása és a Skywalkerek kora előtt, a Régi Köztársaságban játszódik.

Nos, hasonló bátran kísérletező alkotásokat nem nagyon láthattunk az egeres vállalattól – de ez remélhetőleg a készülő játékokkal megváltozik majd. De addig is érdemes lehet újra elővenni ezeket a régi klasszikusokat, amit most egészen jutányos áron tehetünk meg.

A Fanatical ugyanis úgy döntött, hogy egy egészen remek árazású csomagba pakol nekünk néhány kult-klasszikus darabot a Csillagok Háborúja játékok fénykorából. 

Ez egészen pontosan 14 régebbi Star Wars játékot jelent, amiért nem kérnek többet 7740 forintnál. A pakkban pedig megtaláljuk a teljes Dark Forces/Jedi Knight-sorozatot, a Republic Commandót, a Force Unleashed első és második részét, a The Clone Wars – Republic Heroest, a Starfightert, a KOTOR mind a két nagyszerű felvonását, de még a Empire at War és az eredeti Battlefront 2-t is.

Az akciót INNEN éritek el egészen július 3-ig bezárólag, a kulcsokat pedig PC-n, Steamen válthatjátok játékokra. 

Ilyen lenne a Star Wars, ha a rohamosztagosok tudnának célozni

×