A Microsoft jutalmat fizet annak, aki hajlandó legalább 5 napig folyamatosan használni a Binget a keresésekre.

A múlt héten elveszetettünk egy ismert hőst, az Internet Explorert, amit egy egész világ meggyászolt a maga módján. 27 éves pályafutása során számtalanszor segített nekünk abban, hogy ne rohanjunk sehová, intézzük türelemmel a dolgunkat. Az Explorert már a búcsú előtt folyamatosan felváltotta a Microsoft Edge, ami a Windows 11 alapértelmezett böngészője lett. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki ezt használná, pedig a Microsoft mindent megtesz ezért.

Még jutalmat is kínálnak azért, hogy használjuk az Edge-t, és annak keresőrendszerét, a Binget.

Ahogy arról többet között a Redditen is beszámoltak, a Microsoft 330 Minecoint kínál annak, aki a 5 napig folyamatosan a Binget használja az internetes kereséseihez. Aki esetleg nem tudná, a Minecoin nem egy új kriptovaluta, hanem az a játékon belüli fizetőeszköz, amivel a Minecraftban lehet a Marketplace-en többek között skineket és különböző textúra-csomagokat vásárolni.

Microsoft are literally paying you to use Edge from pcmasterrace

 

De mennyit jelent valódi pénzben? A Microsoft Store-t böngészve a minimális Minecoin-mennyiség, amit vásárolhatsz, az 700, ami nagyjából 2600 forint. Vagyis 5 napos Bing használatáért nagyjából 1100 forintnyi jutalmat kapunk a Minecraftban. Juhé…

Hogy ez neked mennyire éri meg, azt persze neked kell eldönteni. Lehet, hogy pont ezen múlik majd egy számopdra fontos skin.

Ezt láttad már?

Ellenfelére akadhat a Titan széria? – Bitangerős szörnyeteg készül az AMD-nél

 

×