A hajadat is leteszed a Stranger Things negyedik évadának utolsó két részének az előzetesétől!

Hiába a sehová se tartó nosztalgiabomba Obi-Wan Kenobi, illetve a zseniális szuperhős szatíra The Boys, jelenleg nemigen van még egy olyan sorozat, aminek az utolsó részeit akkora várakozás övezné, mint a Stranger Things negyedik évadáét.

A Netflix misztikus-horror kalandsorozata igencsak rákapcsolt a május végi rajttal, ami azonnal a streaming szolgáltató legnézettebb tartalmává vált – rántva magával a korábbi etapokat is. Utólag pedig már azt is láthatjuk, hogy egészen remek ötlet volt két részre bontani az évadot, hiszen hiába telt el egy hónap az első 7 rész bemutatása óta, még mindig mindenki a Stranger Thingsről beszél, a cselekményről találgat és izgul a karaktereiért.

A várakozás azonban nem tart tovább július 1-nél, amikor is egy mozifilm nagyságú, közel 2 és fél órás évadzáróban csapnak össze a Hawkins-i fiatalok Vecnával (+ egy több mint egyórás 8. rész). A harc pedig különösen keménynek ígérkezik, amit ugyan eddig is sejthettünk, de a Netflix legújabb kedvcsinálója után már biztosan kijelenthetünk.

A legújabb libabőrözős előzetesből egy csomó mindent megtudhatunk, többek között azt, hogy az utolsó részekben a kedvenceink nagyon sokat lesznek a Hellyel lefelében, ahol Eddie egy fergeteges gitárszólóval veszi fel a harcot a gonosszal. Mindeközben 11-es és Hopperék sem tétlenkednek: utóbbi csapat szintén kemény harcot vív a demogorgonnal és az oroszokkal egyszerre, míg Tiziéken rajtaüt a hadsereg.

De nem is jártatom tovább a lepénylesőmet, nézzed, nézzed, aztán készült a július 1-re, mert izgalmas 4 óra vár ránk:

×