A Shapeshifters – őrület közben azért el lehet csípni néhány érdekességet is, a közelgő FIFA 23-mal kapcsolatban. Ezúttal egy igen érdekes dolgot hoztunk Nektek.

A sok-sok már kiszivárgott hír, érdekesség mellett, amik a közelgő FIFA 23-t körülveszik, egy dolog biztosra vehető: Ones To Watch lapokra biztosan számíthatunk a következő részben is. Főleg, hogy olyan nagy igazolások történtek, vagy vannak épp a Finish-ben, mint Haaland igazolása a Manchester City-be, vagy Rüdiger érkezése a Real Madrid-ba, vagy éppen Lewandowski tárgyalása a Barcelona-val, ami már abszolút a célegyenesben lévőnek tekinthető.

Forrás: FIFPlay

Ezúttal egy olyan kártyáról érkezett hír, amelynek érkezése egyelőre még egyáltalán nem vehető készpénznek, viszont, ha jön, akkor izgalmas OTW-nek nézhetünk elébe a FIFA 23-ban. Hogy kicsit konkretizáljuk a dolgot, Paul Pogba Manchester United-ből való távozása van terítéken ezúttal. A világbajnok francia középpályásnak borítékolható a búcsú a Vörös Ördögöktől, viszont az is egyre biztosabb, hogy a Juventus színeiben fogja folytatni pályafutását.

Ennek kapcsán kelt szárnyra egy olyan OTW lap Donk által Twitter-en, amelyen Pogba már a torinóiak mezében szerepel. Egyelőre ne vegyük ezt kész ténynek, hiszen sok idő van még addig, mire kijönnek ezek a kártyák, meg úgy alapjáraton a FIFA 23 is, viszont eljátszani a gondolattal nem tilos, nem? Nos, íme a francia középpályás esetleges OTW lapja:

Ti mit szólnátok hozzá?

 

Kiemelt kép: Juvefc.com

 

Ezt olvastad már?

Mi lesz a következmény? – Újabb Icon játékos kerülhet veszélybe?

×