Ez a nap is eljött végre, kezdődjék hát a babbuli!

A világ egyik legmókásabb játéka, a Fall Guys igen fontos nap előtt áll, a különböző bohókás, több ízben a Lehetetlen Küldetés című showt idéző ügyességi battle royale ugyanis a mai naptól fogva free-to-play modellre vált.

A Fall Guys azonban nemcsak teljesen ingyenes lesz, de mostantól minden platformon játszható is – ami leginkább a Nintendo Switch, az Epic Games Store, és az Xbox játékosok számára lehet örvendetes hír. Ez utóbbi kapcsán pedig külön öröm a június 30. és július 4. között elérhető Spartan Showdown esemény, amely során különböző kihívások teljesítéséért cserébe a Master Chief páncéljával felvértezett babfigurát is megkaparinthatjuk.

Az ingyenességgel párhuzamosan kezdetét veszi az első közös szezon is Season 1: Free for all néven, amellyel együtt bemutatkozik egy teljesen új, ultramenő cuccokat rejtő 100 szintes Season Pass is (~battle pass), amit a régi játékosok egy csomó extra ajándék mellett a Legacy Pack részeként kapnak meg. Emellett érkezik a Show Buck új valuta is, amit Season Passra (is) beválthatunk.

A régi és az új játékosok 7 új kihívásban mérettethetik meg magukat, melyekben 5 újfajta pályaelemmel nézhetnek farkasszemet. De hova tovább, az Epic Games a crossplay és a platformok közötti szabad átjárást is megoldja, ha Epices-fiókot használunk a játékhoz.

 

Egy korszak zárul le – Eladják a legendás Citromail levelezőt

×