A Warzone 4. évada bemutatja a Fortune’s Keep pályát, valamint az ott elérhető Cash Extraction eventet, ami jó kis lootot biztosít.

Már tényleg nem kell sokat várni, hogy elinduljon a Warzone 4. évada, rengeteg újdonságot hozva a játékba. Az egyik nagy újdonság persze az új pálya, a Fortune’s Keep lesz, mely egy játékon belüli, pontosabban specifikusan mappon belüli eseményt is tartogat. Még pontosabban egy küldetést, amivel jó kis zsákmányt lehet szerezni. Persze csak akkor, ha elég bátor vagy.

Így teljesítsd a Cash Extractiont a Fortune’s Keep-en.

Persze nem ez lesz az egyetlen lehetőség küldetést teljesíteni az új pályán. A Black Market Supply Run Contract és a Cash Extraction Event két módszer arra, hogy a Warzone játékosok rengeteg pénzt és lootot gyűjtsenek.

Mi az a Fortune Keep Cash Extraction Event?

A Cash Extraction ahogy már említettük akkor érhető el, ha a Fortune’s Keep pályán játszol. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a meccs folyamán mikor indul, erről értesítést küld a játék. Lehet egyszerre egy meccsen csak egyszer lesz, de előfordulhat többször is. A lényege, hogy zsoldosoktól kell ellopni egy jókora zsákmányt, ami aztán a tiéd lehet.

Hogyan?

Amikor a küldetés elindul, egy villogó arany kört látsz majd a térképen, valamint egy pénzeszsák ikont. A Cash Extraction helyét ezen túlmenően egy jelzőfény is elárulja, amely az égen lesz látható. Egy helikopter jelenik meg a jelzőfénynél, ami ledob egy jókora táskát. Ezt a táskát egy öt zsoldosból álló osztag védi.

A Cash Extraction táska megszerzéséhez ki kell iktatni a zsoldosokat. Figyelmeztetés: a zsoldosok több hullámban jöhetnek, és egyre erősebbek lesznek. Nem feltétlen lesz tehát könnyű dolgod.

Mi a jutalom?

Akik teljesítik a feladatot, rengeteg játékon belüli pénzt, lőszert, páncélt és egyéb felszerelést kapnak. A gond persze az, hogy nem lesz könnyű ezt megszerezni, hiszen más játékosok is pályázhatnak rá.

Ezt láttad már?

Közelebbről is megnézhetjük az átalakított Calderát és az új pályát

 

×