Ezra Miller az elmúlt néhány hónapban számos esetben került az újságok címlapjára, és nem feltétlenül jó okból. Le is cserélik, mint Flash.

Ezra Millert talán leginkább a DC Univerzum miatt ismerjük, mint Flash, hacsak nem rajongsz jobban a Legendás Állatok filmekért, ahol Credence-t alakítja. A színészt egyébként még márciusban tartóztatták le egy hawaii bárban történt verekedés miatt, ami aztán állítólag több esetben is előfordult. A Warner Bros. még nem fedte fel terveit a helyzet kezelésére, de a Deadline szerint 2023-as The Flash után

a stúdió valószínűleg megválik Millertől a DC Univerzumban.

„A Warner Bros ebből nem tud nyertesen kijönni” – mondta egy bennfentes a Deadline-nak. „Reméljük, hogy a botrány halk lesz a film bemutatása előtt.”

A Deadline szerint stúdió valószínűleg akkor sem tartja meg Millert a szerepben, ha nem éri több vád a színészt. Egyelőre persze nincs hivatalos álláspont sem a szerepet, sem a Flash filmet illetően.  A múlt héten Miller törölte Instagram-fiókját, a rengeteg vád miatt. Az Instagram egyik illetékese megerősítette, hogy a színész fiókját törölték, de nem kommentálták az ügyet.

Szerinted jól játszotta Flasht?

Elérhetetlen az internet egy része – Lehalt a Cloudflare

 

×