Úgy tűnt, hogy a PC-s felhasználóknak várniuk kell, ám végül meggondolta magát a cég.

Nem is olyan rég érkezett meg a Rainbow Six Siege Year 7 Season 2 az éles szerverekre, ám ahogyan az lenni szokott, ezúttal sem sikerült tökéletesre a frissítés. Az sem volt jó jel, hogy a megjelenési dátumot el kellett tolni egy utolsó pillanatban észrevett hiba miatt, holott akkorra már több napot beletoltak a játékosok a tesztszerveren.

A megjelenést követően a játék közösségi platformjain, főképp Redditen és Twitteren, több felhasználói is arra panaszkodott, hogy nem tudják betájolni ellenfeleiket és a hangeffektek egy része is hiányosan játszódik le. A fejlesztők múlt héten el is ismerték a hiba tényét, azt ígérték, hogy hamarosan megoldás is érkezik a hibajelenségekre.

Szerda délután érkezik is egy frissítés, ám először úgy tűnt, hogy nem mindenki örülhet!

 

A Ubisoft gárdája büszkén jelentette be kedd késő délután, hogy magyar idő szerint szerda délután 16 és 17 óra között az Xbox és PlayStation tulajdonosok megkapják a beígért hotfixet, melyet körülbelül egy 1 órás szerverleállás kísér majd. Az öröm nem volt felhőtlen, hiszen a hibát PC-s felhasználók is tapasztalták, másrészt további bugok is megnehezítik a játékosok életét. Szerencsére gyorsan reagáltak a programozók, egy pár órával későbbi üzenetben megnyugtatták a PC-s felhasználókat, hogy ők is megkapják a fixeket. Ráadásul a hangjavítások mellett a hibásan megjelenő büntetéseket is rendbe teszik a cég programozói.

 

A hibák itt még nem érnek véget, rengeteg felhasználót véletlenszerű időközönként kidob a játék, míg sokaknál már a meccskeresésnél elhasal a történet. Remélhetőleg ezeket egy másik, nagyobb volumenű frissítés keretein belül javítja majd a Ubisoft fejlesztői csapata.

Te milyen hibákkal találkoztál mostanság?

“Pjú, pjú” – Ilyen a CS:GO, amikor profik a szájukkal imitálják a hangokat

×