Napokig ingyen lehet játszani a Bulletstorm és a legendás Painkiller fejlesztőinek legújabb játékát, az Outriderst.

A tavalyi év egyik közepesen mérsékelt várományosa volt a People Can Fly alkotása, az Outriders, ami ha zajos sikert nem is aratott, de különösebb csalódást sem okozott. A poszt-apokaliptikus világban játszódó looter-shooter hibrid most az első nagyobb kiegészítőjére készül, a tucatnyi tartalommal megpakolt Worldslayerre, ami a tervek szerint pár nap múlva, június 30-án jelenik meg.

Addig viszont azok is átrághatják magukat a történeten, akik eddig még nem kóstoltak bele az Outridersbe, a fejlesztők ugyanis úgy döntöttek, hogy pár napig ingyenessé teszik a játékot. Üröm az örömben, hogy az ingyenesség csak PC-n a Steamen, és csak pár napig érhető el, amit június 20. és 23. közé időzítettek. Ez idő alatt azonban bőven a történet végére lehet érni, amit egyedül vagy két pajtásunkkal közösen is letolhatunk.

Az Outriders műfajából adódóan a kalandozások, a szintezések és az egyre jobb cuccok gyűjtése természetesen ezután sem érnek véget, úgy meg aztán pláne, hogy az ingyen napok után nem sokkal már érkezik is a DLC. Ha pedig megtetszene a móka, akkor nagy szerencsénkre a Steam „HÉT KÖZEPI ŐRÜLET!” akciója keretében közel féláron szerezhetjük be, sőt, akár a Worldslayerrel együtt is bezsákolhatjuk – természetesen ezt is az eredetinél kedvezőbb áron.

Érdemes mostanság az Amazonra is figyelni, mert hamarosan 30 remek játékot adnak majd ingyen a Prime-tagoknak:

Akciófigyelő | 30 játékot ad ingyen az Amazon – köztük is a felújított Mass Effectekkel

 

×