A Riot Games ismételten mesterművet adott ki a kezei közül.

Az elmúlt pár napban nem lustálkodott a Riot Games / Valorant marketing csapata, hiszen folyamatosan ontották magukból az izgalmas tartalmakat. Nem véletlenül, szerdán végre elstartol a játék ötödik Episode-ja, mely több újdonságot is magával hoz majd. Az új, Pearl névre hallgató pálya mellett bővül a Valorant egy új ranggal is, ahogy az sem okozhat már meglepetést, hogy Splittel nem találkozunk Unrated és Ranked playlisteken.

A fejlesztők már múlt héten belengették, hogy hétfő este kapunk egy több perces Cinematic videót, melyben többet is megtudhatunk az újdonságról. Ez nem feltétlenül olyan módon valósult meg, ahogy azt a játékosok megálmodták, ám egy igazi műalkotást hoztak létre a Riot Games animátorai.

Nézzük is a Shattered Cinematic videót!

 

A videó három főszereplője Killjoy, Reyna és Neon. A jelenlegi szezon hátteréből ismerős háromszög alakú portálon keresztül érkeznek meg az új pálya helyszínére, mely az Omega Earth nevet viseli. Az eddigi térképek mindegyike az Alpha Earth-ön kapott helyet, ám Pearlt már az alternatív Földön találhatjuk majd meg. A Fracture pályán létrehozott Everett-Linde kutatóbázis az összekötő kapocs a két világ között, ám a mindennapi játékosokra természetesen mindez nem lesz semmilyen hatással, csupán a játék történetét színesíti.

A frissítés várhatóan szerda délelőtt 9 órakor érhet véget az európai régióban, az újdonságok teljes listáját >ide< kattintva érheted el. 

Egy korszak zárul le – Eladják a legendás Citromail levelezőt

https://leet.hu/shop/newmerch/

×