A YouTuber Matthew Perks ismét lenyűgözőt alkotott: elkészítette a vízhűtéses, nem hivatalos PlayStation 5 Slim változatot.

Bár régóta pletykálják, hogy a Sony már dolgozik egy erősebb PS5 változaton, a PS5 Pro megjelenése még várat magára. Mindeközben egyes rajongók már azon gondolkoznak, milyen lehet az egyébként nem kis méretű PS5 kisebb, vagyis Slim változata. A Youtuber és feltaláló, Matthew Perks eddigi legambiciózusabb projektjével jelentkezik,

ami az első nem hivatalos PlayStation 5 slim változata.

Ahogy a fenti videóból is látszik, a PS5 konzol szinte teljesen át lett alakítva, igazából kizárólag az alaplaphoz nem lett komolyabban hozzányúlva. Maga a ház azonban vízhűtést kapott, valamint egyedi hűtőbordák is megjelentek. A slim változat természetesen azt is jelenti, hogy a gép egy egyedi házat is kapott, így a konzol egy kicsit máshogy fest, illetve egy kicsit menőbb a kivitelezés.

 

Az jól látszik, hogy maga a ház nagyon pici lett, és nagyon menő. Egyébként előbb-utóbb valószínűleg a hivatalos Sony PlayStation 5 Slim is elkészül, de akkor remélhetőleg már a PS5 Pro is megjelenik. Neked hogy tetszik?

Jövő hónapban már otthon is nézhető az Uncharted mozi

 

×