A következő szezonra ígérték a fejlesztők az újítást.

A Rainbow Six Siege fejlesztői már februárban, a Year 7 roadmapjén elhintették, hogy a harmadik szezonban a Ranked rendszert is átszabják. Nemes egyszerűséggel a Ranked 2.0 nevet viseli a fejlesztés, lehet, hogy később hangzatosabb nevet is kap a Ubisoft csapatától. A hétfőn belengetett recoil változások mellett talán ez lehet a Year 7 legnagyobb hatással rendelkező fejlesztése.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Ranked 2.0 – Year 7 Season 3

  • Többé nem lesznek 10 meccsből álló besoroló mérkőzések a szezonok elején, mindenki Copper V-ben kezdi majd, hogy folyamatosan felfelé haladhasson a ranglétlát. Aggodalomra semmi ok, a korábbi MMR szintünket figyelembe veszi a játék, így nem kell félnünk attól, hogy Diamond játékosokkal sorolja össze a Copper felhasználókat.
  • A játékosok minden egyes ranglépés után ajándékban részesülnek. Ez jelenthet Alpha/Bravo csomagokat vagy épp charmokat.
  • Mostantól nem csak egyetlen, a legmagasabb rangunknak megfelelő charmot kapjuk meg a szezon végén, hanem minden egye, a szintünk alatt járó charmot is. Ha Diamond rangot értünk el, akkor megkapjuk a Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum és Diamond charmokat is.
  • Minden rank 5 kategóriára oszlik majd fel, beleértve a Diamond utáni Emerald rangot, mely szintén a Year 7 Season 3 újdonsága lehet majd, ha időközben nem kaszálják el a fejlesztők.
  • Papíron nem látjuk többé az MMR szintünket sem

Forrás: Reddit

A fenti információkat a hivatalos bejelentésig érdemes pletyka szinten kezelni, ám nagy részüket maguk a fejlesztők osztották meg vagy épp a fájlokban találtak rájuk bizonyítékokat.

A Rainbow Six: Siege Shooting Range pontosan az, amire vágytunk

https://leet.hu/shop/newmerch/

×