Arénaharc Egyiptomban, vagy zombihentelés legyen a hétvégén? Brutál erős címeket kapsz ajándékba az Xbox Free Play Days alatt.

Nagyon felkapott játékokat tolhatnak ingyen a hétvégén az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetők – szúrta ki a GameStar. A térítésmentes móka az Ubisoft egyik mesterművét és a Deep Silver zombis hentelését helyezi fókuszba, de bekínál egy ingyenes próbát az ősszel megjelent I Am Fish-re is! Ez azt jelenti, hogy a játék nem marad meg, csak a hétvégén lehet ingyenesen játszani.

Kép: Microsoft

Bár az előbbi kettőre valóban nagyon korrekt ajánlat érkezett, az I Am Fish esetében még nem akkora a bőkezűség. Erre a címre nem vonatkozik akciós ár, viszont a Game Pass kínálatában megtalálod, így legalább a díjmentes próba adott – az Xbox Live Gold előfizetők számára.

 

Az Xbox Free Play Days persze a Microsoft mézesmadzagja, amivel igyekszik minél több új rajongót becsatornázni a kampányban kiemelt játékokhoz. Mondjuk általában megéri hagyni, hogy lépre csaljanak, mert a két napos ingyenességgel párhuzamosan jól le is árazzák őket, hogy biztosan rajtuk ragadj:

az Assassin’s Creed Origins 21.990 helyett 3.295 forintért, míg a Dead Island Definitive Edition 3.990 helyett 795-ért lehet a tiéd!

Érdekelne a többi Assassin’s Creed is? Csak mert nálunk meg azoknak az ára zuhant be – PC-re, PS-re, Xbox-ra is!

És azt láttad milyen felhozatalt ígér az Xbox a következő egy évre?!

Xbox ❤️ Kojima, Diablo 4, Minecraft Legends, Starfield – Minden a Microsoft x Bethesda bemutatójáról

 

×