Night City-t járva kellett elkapni a legjobb pillanatokat épületekről, emberekről, kocsikról, motorokról. Leesik az állad, olyan galéria lett belőle!

Megvannak a CD Projekt Red tavaszi kampányának utolsó győztesei is, de nem csak az éllovasok miatt érdemes visszatekinteni a fotópályázatra, hiszen a stúdió hatalmas galériát állított össze a beérkezett képekből. A Photo Mode Challenge adott tematika szerint kért megnyerő pillanatokat Night City-ről, a fejlesztők elmondása szerint azért, mert szerették volna a játékosok szemszögéből látni a Cyberpunk világát.

Dilabell győztes fotója, a Gangs kategóriából. Kép: CD Projekt Red

A pályázatban kéthetente jelentek meg újabb és újabb kihívások, amelyek egy-egy téma megörökítését kérték, Kiroshi játékon belüli Photo Mode-jával. A screenshot-okat egy-egy kulcsszónak megfelelően kellett elkészíteni, például helyszínekről, személyekről, vagy tárgyakról. Végül három kategóriában hirdettek 3-3 győztest:

#1 – Apartments, amiben lakások, épületek, irodák, stb. belső tereire voltak kíváncsiak,

 

#2 – Gangs, amivel mindenkit jól beküldtek a zavarosba, hiszen az utcai bandák másra sem vágynak, mint hogy lefényképezzék őket,

 

#3 – Vehicles, ami értelemszerűen a játék világának járműveiről készült fotók szekciója volt.

Kerm győztes fotója, az Apartments kategóriából. Kép: CD Projekt Red

A CD Projekt szabad utat nyitott a kreativitásnak: a Photo Mode lehetőségein belül bármilyen effekttel, vagy kerettel javítani lehetett a képeken, de külső szoftvert, például Photoshop-ot tilos volt használni. Ennek ellenére döbbenet milyen látványos darabok születtek!

Thullium győztes fotója, a Vehicles kategóriából. Kép: CD Projekt Red

A játékosok által beküldött fotókat elég bőkezűen osztogatták a kihívás oldalán: kategóriánként többszázat publikáltak, és már csak azért is érdemes átböngészni, hogy lássuk a többiek koncepcióját Night City-ről. A teljes galériát ITT találod.

Nem tudjuk, hogy ennek a kampánynak tudható-e be, vagy a leárazás segített (nálunk is olcsó), de mostanában nagyon viszik a játékot:

Újra a csúcson a Cyberpunk – Brutálisan kilőttek az eladások a frissítések után

 

×