A Golden Plunder egy vadonatúj LTM játékmód, amelyet a Warzone Pacific Season 4. során mutatnak be. Ez lesz a lényege.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Warzone Season 4 legfontosabb újdonsága az új pálya lesz, ami ráadásul számos friss tartalmat hoz a játékba, például fegyvereket és funkciókat. A Season 4 persze ezen kívül sok frissítést ígér, ugyanis egy új limitált ideig tartó játékmódot is kapunk.

Ez lesz a Golden Plunder.

A játékmód természetesen azok számára készül, akik imádják a klasszikus Plundert, de hogy illeszkedjen a Season 4 arany tematikájához, kicsit megspékelték „luxuscikkekkel”.

De mi a Golden Plunder lényege?

A Golden Plunder alapjaiban persze olyan lesz, mint a jól ismert Plunder játékmód, néhány dolog persze megváltozik, de ezeket szerintem mindenki imádni fogja. Először is a játékosok száma megnő: 100-ról 120-ra nő. Ez azt jelenti, hogy több akcióra lehet számítani. Ami viszont előny lehet, hogy a módban több pénz esik a játékosok halálakor, mint a Blood Money során. Az erre való tekintettel a célösszeg is változik: 5 millió dollárt kell összeszedni a győzelemhez.

Ahhoz, hogy még több pénzt szerezz, érdemes felkeresni a pályán elhelyezett, hibásan működő ATM-eket, amelyek hatalmas zsák pénzt adnak a fejlesztők szerint. Ezen túlmenően, ha sikerül megszerezned egy Golden Keycardot, hozzáférhet egy értékes zsákmánnyal teli bunkerhez.

A játékosok tehát a hagyományos Blood Money élményre számíthatnak, de kissé új szabályokkal kiegészülve. Az biztos, hogy dőlni fog a lé és az arany. Neked hogy tetszik az ötlet?

Íme a többi Season 4 újdonság:

Négy friss fegyvert és sok újdonságot is magával hoz az új Warzone pálya

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×