Épp hogy megérkezett a Y7S2 frissítés, máris lehet tudni a pontos dátumokat.

A Golden Gun egy limitált ideig futó játékmód, melyet a Rainbow Six Siege Operation Void Edge ideje alatt próbálhattunk ki először. Az Arcade playlist alatt játszhatjuk, általában pár napig tér vissza, így érdemes minél többet tolnunk vele az adott hétvégén.

Az alapszabályok is meglehetősen egyszerűek. Minden játékos egy D-50 fegyvert kap a kezébe, melyen az Extravagance skint helyezték el a fejlesztők. A pisztoly minden ellenfelet megöl egy lövéssel, ám ha hibázunk, akkor még mindig ott van a késelés lehetősége a hosszú újratöltés mellett.

Új formában debütálhat a mód, kiderült a pontos dátum is!

 

A tesztszerveres Y7S2 leakeknek köszönhetően tudhattuk már, hogy a Golden Gun visszatér, ám azt nem, hogy pontosan mikor, ráadásul a fejlesztők ezúttal csavartak egyek a történeten. A korábbi, megszokott szabályok mellett ezúttal több változtatással is találkozhatunk majd, az egész LTM más környezetben fog majd játszódni:

  • Team Deathmatch keretein belül gyilkolhatják egymást a játékosok, az új TDM pálya is otthont ad a módnak a fenti kép alapján
  • Továbbra sem lesz Prep. phase
  • 5v5 felállásban esnek egymásnak a csapatok
  • A TDM jellegből adódóan Respawn is lesz, emiatt pörgősebb lehet majd a Golden Gun mód

A fogadtatás május végén sem volt már egyhangú, néhányan örültek, hogy nem ugyanaz az LTM tér vissza tizedjére, míg mások maradtak volna a klasszikus formátumnál.

Ma jön Sens – 3 tipp, hogy jól használd az új Siege operátort

×