Egy nyári klasszikus is visszatérhet.

Az Epic Games számára a karácsonyi event mellett mindig is fontos volt a nyári időszak. Több szempontból is megérheti ilyenkor elstartoltani egy mini eseménysorozatot, hiszen a fejlesztők pár hetes szabadságukat élvezik, így lefoglalhatják a játékosokat erre az időszakra. A felhasználók pedig örülnek az ajándék kozmetikai tárgyaknak, újdonságoknak, melyeket már jó előre betárazott az óriáscég.

Ezúttal sem lesz ez másképp, két jármű is érkezik hamarosan a játékba!

 

HYPEX még múlt héten hívta fel a figyelmünket, hogy a fájlokat vizsgálva több érdekességre bukkant. A Summer Surfboardok már ott figyelnek a Fortnite-ban, ám egyelőre nem lehet megállapítani, hogy a BR mód szerves részei lesznek-e majd vagy az Epic Games csak a Creative játékmódód rajongóit örvendezteti meg a szórakoztató közlekedési eszközzel.

A másik jármű esetében ez nem kérdéses, hiszen egy korábban soha nem látott közlekedési móddal bővül a játék repertoárja. Az autók és kamionok után immár két keréken is száguldozhatunk a szigeten, egy motor érkezik a Fortnite-ba. Egyszerre két játékos pattanhat fel a motorokra, a korábban megszokott Boost és Drift mechanikákat is használhatjuk majd vezetés közben. A fenti járművek pontos érkezési dátuma egyelőre ismeretlen, ám az elkövetkezendő hetekben biztosan élesítik ezeket a programozók.

Nettó marhaság vagy tudomány? – Ekkora kéz kell, hogy profi gamer legyél

×