Nvidia kártyákon is tökéletesen fut az FSR 2.0, nem csak a vörös oldal rajongói élvezhetik az előnyöket.

Az AMD új FPS növelő technológiájáról többször is szó esett az elmúlt hetekben. Az FSR 2.0 jelentősen szebb képminőséget produkál elődjéhez képest, miközben az implementálása DLSS-es címek esetében pár nap alatt kivitelezhető az AMD mérnökei szerint.

Az Intel XeSS technológiája az asztali kártyák hiányában még nincs a köztudatban, így az óriáscégnek az elkövetkezendő hetekben kell erősítenie az elérhető címekkel kapcsolatban. Nem is szeretnék kihagyni ezt a lehetőséget, így június 10-én további öt címmel toldották meg a támogatott játékok listáját, az elkövetkezendő pár hétben pedig még tovább nőhet a számuk.

Nézzük is, hogy mely játékokkal bővült a lista!

  1. Dealthloop [Már bekerült a játékba]
  2. God of War [Már bekerült a játékba]
  3. Farming Simulator 22 [Már bekerült a játékba]
  4. Asterigos
  5. Delysium
  6. EVE Online
  7. Forspoken
  8. Grounded
  9. Microsoft Flight Simulator
  10. NiShuiHan
  11. Overprime
  12. Perfect World Remake
  13. Swordsman Remake
  14. Unknown 9: Awakening
  15. Abyss World [ÚJ]
  16. Hitman 3 [ÚJ]
  17. Rescue Party: Live! [ÚJ]
  18. Super People [ÚJ]
  19. The Callisto Protocol [ÚJ]

Fontos kiemelni, hogy a fenti listából még csak három játékban próbálhatjuk ki éles körülmények között a technológiát. A God of Warban meglehetősen kellemesen teljesített, „Performance” módban még egy 6750XT-ből is sikerült kicsikarni 60 FPS-t 4K felbontáson. Reméljük a fejlesztők gyorsan implementálják az AMD megoldását, hiszen hamarosan érkezik az Intel személyében a harmadik szereplő is.

Forrás: AMD

×