Senkinek nem kell megvennie a következő Overwatch-ot, teljesen ingyen pörgetheti, aki csak szeretné.

A Microsoft a mai Summer Game Festen megtartott eseményük során nem lacafacázott, és már az Activision Blizzard üzlet zárulta előtt bemutatták a vállalat legvártabb játékait, méghozzá egy éves megjelenési ablakkal. Ez azt jelenti, hogy a Diablo 4 mellett az Overwatch 2 is terítékre kerül – ez utóbbi méghozzá idén már meg is jelenik.

A z előzetes szivárogtatások pedig igaznak bizonyultak, a már nagyon, de tényleg nagyon rég várt Overwatch 2 teljes mértékben átáll az ingyenes modellre. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy mindenki, akinek Xbox konzolja és a játék futtatására alkalmas PC-je van, az bármiféle költség nélkül elmerülhet az 5v5 multiplayer hero shooter rejtelmeibe.

A mostani Blizzadot (a Diablo Immortalról) ismerve ez azt jelenti, hogy az első részhez képest is jobban ráfekszenek majd a mikrotranzakciókra, de hogy pontosan ez mit fog takarni, azt várhatóan pár nap múlva, június 16-án fogjuk megtudni, amikor is az újabb karakterekről (Junker Queen) és egyéb újdonságokról is részletekbe belemenően lerántják a leplet.

Azt viszont már tudjuk, hogy az OW2 október 4-én jelenik meg Xboxokra és PC-re.

 

Teljesen ingyen a böngészőből is kipróbálhatod a Resident Evil Village-et

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×