Az MSI gépeiben debütálhat az újdonság.

Az Intel pár hónapja megjelentette az ARC széria mobil változatait, melyeket notebookokba és tabletekbe szán az óriáscég. Már akkor tudni lehetett, hogy az asztali változatokra egészen nyárig kell majd várnunk, ám úgy tűnik, hogy hamarosan eljön a start pillanata.

Startra kész az A380

Az egyik kínai webáruház oldalán bukkant fel az MSI fentebb látható, előre összerakott PC-je. Az Intel i5-12400F processzoron nem is lepődik meg senki, ám annál érdekesebb lehet a gépbe kerülő videókártyája. A reklám szerint az Intel ARC A380-as egysége látja el a grafikus egység szerepét, melyet eddig még egyetlen számítógépben sem találhattunk meg és dobozos kiszerelésben sem bukkant fel még a boltok polcain.

A leírásból tökéletesen kiderül az is, hogy az A380 esetében 6GB VRAM-ra számíthatunk majd, melyet egy 96-bites memóriabusz szolgál majd ki 8 Xe mag és 1024 FP32 mag társaságában. Az MSI azt is elárulta, hogy modern e-sport játékok esetében 85 és 200 FPS közötti értékekkel találkozhatunk. Ennél többre nem is érdemes számítanunk, hiszen a 3-as számozás elárulja, hogy a videókártyák belépő szintjével állunk szemben, az A5XX és A7XX kártyák szolgáltatják majd a magasabb FPS számokat és teljesítményt.

Forrás: Videocardz

×