Csókolom! Egy citromosat, egy csokisat és egy Game Pass Ultimate-eset kérek édestölcsérben rolettivel. Köszönöm.

Ugyan a Game Pass helyzetét a játékszolgáltatások piacának élén egyelőre nem nagyon veszélyezteti komolyabban semmi, a Sony megújított PS+ szolgáltatása azért csak lépéskényszerbe hozta a Microsoftot. A redmondiak például bejelentették, hogy a Sony-hoz hasonlóan demókkal látják el az előfizetőiket, míg a felhő alapú játékot kiterjesztik a GP kínálatán túli címekre és a Samsung tévékre is. 

Mivel az új PS+ a hetekben válik elérhetővé a világ régióiban (hazánkban június 20-án), a Microsoftnál úgy döntöttek, hogy a remek újdonságok és az egyre gyarapodó játékkínálat mellett egy egészen elképesztő akcióval vennék rá a játékosokat az előfizetésre. Most, ha egy új felhasználó előfizet a Game Pass minden hájjal megkent Ultimate csomagjára,

attól havi 4200 forint helyett mindössze 300 forintot kérnek csak el – és nemcsak az első hónapra, hanem összesen háromra.

Bizony, azok a Game Pass Ultimate szüzek, akiknek nem volt még korábban előfizetésük most mindösszesen 300 forintért kapnak háromhavi hozzáférést a szolgáltatás összes tartalmához és funkciójához. Ez azt jelenti, hogy havonta csak 100 forintot kell fizetni több mint 100 fantasztikus játékért, melyekkel iOS-en, Androidon, PC-n és Xboxon egyaránt játszhatunk. A Game Pass Ultimate pedig egyébként is egy jó üzlet, 300 forint 3 hónapért viszont egyenesen visszautasíthatatlan ajándék.

A kínálatban nem mellesleg olyan fantasztikus alkotásokat pörgethetünk ki ez idő alatt, mint a Halo Infinite, a Forza Horizon 5, az Assassin’s Creed Origins, a Doom Eternal, az Evil Genius 2, a Hades, a Hitman Trilogy, az It Takes Two, a Life is Strange: True Colors, a Guardians of the Galaxy, a Microsoft Flight Simulator, a Star Wars Jedi: Fallen Order és még nagyon, nagyon sok mást.

Ennyit költenek a magyarok streamingre – Hazánkban is verhetetlen a Netflix

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×