A DICE a Season 1 frissítésével vissza szeretné csábítani a Battlefield 2042 játékosokat, akik úgy tűnik, eléggé megkedvelték a legújabb pályát.

Bár a Battlefield 2042 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket korábban, a játékosok úgy tűnik, nagyon szeretik az Season 1 új Exposure pályáját. Több mint hat hónappal a megjelenés után végül június 9-én megérkezett a Battlefield 2042 1. évada. Jött egy friss Battle Pass, egy új specialista és egy új pálya is.

Bár a játékosok többsége nem érzi, hogy a játék fő problémáit megoldották volna, az új Exposure pályáját most a DICE legjobb munkájának nevezik.

 

Az pálya egyébként a kanadai Sziklás-hegységben kapott helyet, az akció pedig három szinten zajlik. Bár korábban a Battlefield 2042 Reddit oldala annyira kritikus volt a játékkal szemben, hogy a fejlesztők szépen be is fejezték a kommunikációt ott, most ódákat zengenek az Exposure pálya kapcsán.

Exposure is absolutely the correct sized map for 128 players. from battlefield2042

Azt is gondolják, hogy régen nem feltétlenül a 128 játékos tehetett arról, hogy káosz alakult ki a csatatéren, hanem pályák nem voltak erre megfelelően kialakítva. Most ezt megoldották.

„Az Exposure abszolút megfelelő méretű pálya 128 játékos számára, mind a 64 játékosnak van elég tér, megfelelő variációkkal és lehetőségekkel” – írta egy játékos.

„Az új pálya őszintén az egyik legjobb pálya, amit a DICE az elmúlt években kiadott” – állította egy másik játékos. Valaki pedig az egyik legjobb pályának nevezte, amit valaha is kiadtak lövöldözős játékban, nem csak a Battlefield-ben.

„Ez nem csak jobb, mint a többi pálya, hanem egy nagyon-nagyon jó pálya. Méltó, hogy bármilyen BF címben benne legyen” – tette hozzá egy másik player.

Ez csak néhány a több száz megjegyzés közül, amikor a játékosok megdicsérték a DICE legújabb munkáját. Mivel most sok játékos lép be újra a játékba, ezzel az is nyilvánvalóvá válik, hogy tényleg mennyire rosszak voltak a korábbi pályák.

A Battlefield 2042 2. évada szeptemberben várható.

Ezt láttad már?

Feltámadás? – Hangulatos előzetessel támad [a héten] a BF2042 első szezonja

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×