A Blizzard egy héttel a megjelenése után kijelenti, hogy az ingyenesen játszható Diablo Immortal a „franchise történetének legnagyobb megjelenése”.

A Diablo Immortal már egy hete elérhető, és bár sokan nem örülnek a mikrotranzakciós megoldásoknak, úgy tűnik, igencsak nagy érdeklődést váltott ki. A megjelenés óta zajlanak a rajongók körében a viták róla, így a játék a 2022-es év legmegosztóbb játékmegjelenése. Sokan nem várták tehát, hogy a Diablo Immortal nagyon sikeres lesz. Ám most maga a Blizzard erősítette meg, hogy

a Diablo Immortal a Diablo franchise történetének „legnagyobb” megjelenése.

Mindezt a hivatalos Diablo Immortal Twitter oldalon tették közzé, bejelentve, hogy ez a „franchise történetének legnagyobb dobása”. A Diablo Immortalt a megjelenése óta több mint 10 millió alkalommal telepítették.

 

A Diablo Immortal kritikusai ugyanakkor ezt is ellentmondásosnak gondolják, mivel sokan úgy érzik: a játék sosem éri el a korábbi címek szintjét és azok értékét. Összehasonlításképp, a Diablo 3-ból összesen 30 milliót adtak el, szóval a 10 millió valóban szép szám. A kritikusok szerint azonban a Diablo Immortal játékosszáma folyamatosan csökken, hiába telepítették sokan. Ezt tehát szerintük nehezen lehet a franchise legnagyobb sikerének nevezni.

Az viszont tény: Diablo játékot ennyien még nem próbáltak egy héttel a megjelenés után. Hosszú út áll azonban még előtte, hogy a Diablo-rajongók bizalmát elnyerje.

Ezt láttad már?

Nevetséges az a hiszti, ami a Diablo Immortalt övezi a mikrotranzakció miatt

 

×