Egészen izgalmasnak ígérkezik a Stranger Things negyedik évadát lezáró két epizód, amiből az utolsó szó szerint egy mozifilm lesz.

Vecna egészen brutális módon kezdett Hawkins tinédzsereinek megtizedelésébe, míg Jane-ként az Államok túlsó felén 11-es és a Byers-család éppen új életet kezdene – több kevesebb sikerrel. Persze a közönségkedvenc Hopper sem járt jobban, aki egy orosz gulágból próbál megszökni egy tartótisztje segítségével.

Ezzel a felütéssel kezdődött a minden korábbi évadot minden tekintetben maga mögé utasító Stranger Things negyedik szezonja, ami formabontó módon ezúttal nem egyben, hanem két felvonásban kerül fel a Netflix kínálatába. Ez már csak azért is bizonyult remek döntésnek, mert a koronavírus-járvány miatt kifejezetten sokat kellett várni rá, így amikor május végén végre megérkezett a Volume I-be zsúfolt első hét, a megszokottnál sokkal hosszabb etap, az emberek nemcsak az új, hanem a régebbi évadokat is azonnal ledarálták előtte-mellette.

A Volume II-re tartogatott lezárás pedig a Stranger Things történetének leggrandiózusabb epizódjának ígérkezik, ami tulajdonképpen egy valódi moziélmény lesz. 

Az utolsó két részre szerencsére nem kell éveket várni, és már július 1-én rávethetik magukat a nézők, pont úgy, ahogyan Vecna is teszi majd a hőseinkkel. Legalábbis nagyon úgy fest a helyzet, hogy a Nancy-Steve-Robin-Eddie fantasztikus négyes szemtől szemben leszkanderozná Tizi ősellenségét, de az Oroszországban elég nagy slamasztikába került Hopper, Murray, Joyce és Dmitri is kénytelen lesz megküzdeni az Átfordított Világból átszabaduló rémségek hadával.

A Netflix kicsit felcsigázva minket az évadzáróra megosztott belőle egy kis ízelítőt, ami egészen baljós fellegeket fest az égre, függetlenül attól, hogy épp melyik világban járunk. Ne feledd hát, július elseje, Netflix, Stranger Things 4:

 

Ilyen nincs: sosem látott rekordot döntött a Stranger Things 4

 

×