Az Epic Games Store következő heti ingyen játékára hatványozottan megéri majd lecsapni!

Az Epic Games a nagy nyári leárazásakor nemcsak a boltjában elérhető gigantikus mennyiségű játékot jóárasította, de ez idő alatt egészen szuper és magas minőséget képviselő alkotásokkal örvendeztette meg teljesen ingyen az állandó és a potyázó felhasználókat.

Volt itt minden, mint a búcsúban: Prey, Borderlands 3, BioShock: The Collection, Wolfenstein, most pedig a Maneater, melyeket az elmúlt hetekben ingyen és bérmentve adhatott hozzá a játéktárához tulajdonképpen bárki, akinek van Epices-fiókja. Utóbbi játék egyébként még egészen friss és ropogós, amire egy teljes hétig van lehetőség lecsapni, majd egy újabb könnyedebb, ámbár az agytekervényeket jobban megmozgató, de nem kevésbé szórakoztató cím váltja.

A következő heti Epic Games Store ingyenes játék ugyanis a Supraland lesz, ami tulajdonképpen a Zelda, a Metroid és a Portal szerelmének gyümölcse.

A Supraland grafikája senkit ne tévesszen meg, a felfedezős kaland-puzzle ugyanis egyáltalán nem egy könnyű menet. A célunk elsősorban a minket körülvevő nyílt világ felfedezése, az elrejtett titkok meglelése lesz, amely során különböző lények garmadáját tessékelhetjük át a túlvilágra, miközben egyre nehezedő logikai feladványokat oldunk meg. Ezzel együtt nyilván fejlődünk is, és ahogyan szert teszünk az újabb ismeretekre, úgy nyílnak meg előttünk az újabb és újabb felfedezni valók.

A Supraland egy kifejezetten csodálatos alkotás, amit mindenkinek érdemes lehet legalább kipróbálnia, hiszen mesterien gyúrja egybe azokat a játékelemeket, amelyek miatt annyira szerettük a Zelda-Metroid-Portal triót.

 

Ennyit költenek a magyarok streamingre – Hazánkban is verhetetlen a Netflix

×