Nyáron sem maradtok #SamsunGGamer rendezvény nélkül, két ismert streamer, KDS és iDark közreműködésével érkezik az első Summer Cup a Gamerlandbe!

Nyáron sem maradtok #SamsunGGamer rendezvény nélkül, hiszen a SamsunGGamer Nights mellett a Gamerlandban nyári esemény is vár. Két ismert streamer, KDS és iDark közreműködésével érkezik az első Summer Cup a Gamerlandbe! A rendezvény ráadásul most két napot lesz, mindkét nap izgalmas versenyekkel.

Június 18-án, szombaton a Fortnite legskillesebb harcosait, 19-én vasárnap pedig a Minecraft mesteri pixel szobrászait várják, hogy értékes nyereményekért küzdjenek.

De nézzük is, hogy hogyan nevezhettek a versenyekre.

06.18. FORTNITE SOLO VERSENY

  • Kapunyitás: 11:00
  • Nevezési díj: 2.000Ft – befizetés a helyszínen a verseny kezdete előtt

Nevezés menete:

FONTOS: akkor nevezz, ha valóban el is jössz a versenyre, ne vedd el más elől a helyet azzal, hogy regisztrálsz, de aztán nem veszel részt. A meccsek egy 25-fős custom mapon fognak zajlani, 2 selejtezőcsoport lesz, ahonnan a legjobb 12-12 játékos jut be a fináléba, ahol már KDS ellen is játszhattok, aki végig közvetíti a versenyt a Trovo csatornáján.  Természetesen, ha hozol kontrollert, akkor azzal is tudsz játszani PC-ről.

06.19. MINECRAFT VERSENY

Lebonyolítás: Két verseny lesz egymás után. Építőverseny, majd solo pvp verseny. A versenyeket iDark élőben közvetíti a Youtube csatornáján. Plaform: PC.

Hamarosan azt is eláruljuk, milyen fantasztikus nyeremény vár a versenyzőkre, sőt Leet Webshop akciókkal is készülünk az esemény alkalmából. Kérdés esetén írj e-mailt a [email protected] címre!

#SamsunGGamer Fortnite & Minecraft Summer Cup a Gamerlandben június 18-án és 19-én!

×