A Fortnite Chapter 3 Season 3 után felröppent, hogy az Epic Games esetleg úgy dönt, hogy FPP módot hoz a játékba, ami egészen szokatlan élmény lenne.

A Fortnite Chapter 3 Season 3 frissítése rengeteg új funkcióval bővítette az Epic Games legismertebb játékát, de nem kétséges, hogy a kiadó ennél több meglepetést tartogat a Fortnite számára. Egy pletyka alapján most sokan úgy gondolják, hogy az Epic ismét valami nagyra készül. Egy ismert Fortnite szivárogtató szerint ugyanis

úgy tűnik jöhet a belső nézet, a first person mód a Fortnite-ba.

 

Erről szerencsére egy illusztrációt is megosztott, így megnézhetjük, hogyan is nézne ki a Fortnite, ha nem a megszokott külső nézetet látjuk. Érdekesség, hogy a PUBG is TPP módban indult, aztán a fejlesztők belátták: sokkal kompetitívebb az élmény, ha belső nézetre váltanak. Azóta minden verseny ilyen módban zajlik. Az Epic Games azonban eddig nem hozta el ezt a lehetőséget a Fortnite-ba. Lehet, hogy most mégis?

A pletyka szerint a mód még nagyon a fejlesztés korai szakaszában tart, és sajnos ennél többet nem is lehet tudni róla. A képen a játék egy régebbi verziója látható, szóval ez tulajdonképpen csak illusztrálja, hogy hogyan nézhet ki.

A HYPEX megjegyzi, hogy a mód leginkább a Zero Build mód esetében lenne praktikus, mivel ott kizárólag a lövöldözésről szól a dolog. Ha építeni kell, ott nehéz lenne megoldani a belső nézetet. Persze az egész lehet csak kamu, feltételezés vagy kitaláció. Nem ez lenne az első megalapozatlan pletyka a Fornite körül, és csak az idő fogja megmondani, hogy a szivárgás pontos-e.

Mindenesetre érdemes ezen elgondolkozni. Vajon jót tenne a Fortnite-nak az FPP mód?

Ultramenő ruhában tér vissza Pókember a Fortnite-ba – Így szerezheted meg!

 

×