Így szerezheted meg Pókember teljesen új szerelését a Fortnite-ban.

Pókember saját játékaiban már megszokhattuk, hogy mindenki kedvenc hálószövője többfajta gúnyában páholhatja el a rosszfiúkat, így a Fortnite-os debütálását követően szinte adta magát a dolog, hogy a népszerű battle royale-ban is bővüljön a ruhatár.

A Fortnite-os Pókfej ezúttal a Zero War című ötkötetes képregénysorozatnak, illetve az Epic és a Marvel kollaborációjának köszönheti az új szerkót. Ebben a ruhában fog lengedezni a képregény hasábjain is, amit Donald Mustard és Sergio Davíla vetett papírra, akik láthatóan sokat merítettek az 1999-es Baljós Hatos ellen bevetett MK. III-as pókpáncélból.

A Fortnite x Marvel: Zero War keretében érkező új pókruhát pedig teljesen ingyen megszerezheti bárki, csak egyetlen feltételnek kell teljesülnie hozzá.

Az új képregény első része a mai napon, június 8-án jelenik meg fizikális formában, aminek az oldalain egy kódot találhatunk, amiért cserébe beváltható a Fortnite-os szerelés. A Zero War nyomatott formában a Panini gondozásában Magyarországon is megjelenik Zéró Háború címen, amiért 1600 forintot kérnek el az újságosok. Ha ez valamiért macerás lenne, akkor érdemes lehet a Marvel Unlimited képregény szolgáltatás alkalmazásán keresztül beszerezni – elméletileg ott is megkapjuk a kódokat az ötödik füzet megjelenésekor egyszerre, szeptember 28-án.

Ha ezzel megvagyunk, és megtaláltuk a kódokat, akkor az fortnite.com/redeem oldalán a profilunkba bejelentkezve csak be kell pötyögnünk, és már miénk is az értékes szajré.

Viszont érdemes lehet mind az öt részt várni, ugyanis mindegyikbe rejtenek egy Fortnite-os kódot, melyekért különböző szuperhősös – Vasemberes és Rozsomákos – cuccokat kapunk. Az utolsó szám digitális kiadása mellé pedig egy rejtélyes karaktert is ajándékul kapunk, de ennek a kilétére majd csak a szeptemberi megjelenésekor derül fény, illetve a 4. és az 5. szám mellé adott kozmetikumok a többivel ellentétben nem kerülnek be a Shopba sem.

UPDATE: A cikket frissítettük a magyar kiadással.

Fortnite Guide: Itt találod az összes Tover Tokent a Snap-alkatrészekhez

 

×