A Leet Hungary Youtube csatorna születésnapjának alkalmából a sok-sok nyeremény mellett még egy 12 órás streammel is készültünk, és főnyereménnyel is.

Annak ellenére, hogy hivatalosan a Leet Hungary Youtube csatornája már 3 éve létrejött, tulajdonképpen csak 2020 tavaszán kezdtünk el aktívan kialakítani annak arculatát. Ekkor lépett Dani a tettek mezejére, és hozta ki sorra a mára már ismert videótartalmakat. Ennek már több mint két éve, és bár egy picit megkésve, de megünnepeljük az évfordulót.

A 2 éves születésnap alkalmából egy rakás nyereményt sorsoltunk ki 4 héten keresztül a White Shark, a Corsair, a Hama és az Xtrfy / JTC jóvoltából.

Még nincs vége a meglepetéseknek: jön a 12 órás stream és a Samsung főnyeremény.

Lehet még nevezni?

Igen. Azok, akik a korábbi sorsolások videói alá kommentelték Discord azonosítójukat, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásában is. Ha tehát minden korábbi – nyereményjátékhoz tartozó – videó alá kommenteltél, akkor nyolcszoros esélyed van megnyerni a fődíjat. Jelentkezni Discord névvel lehet.

  • Kommenteld a Discord felhasználóneved és annak kódját (pl. I_am_LEET #1337 – A Discordon a bal alsó sarokban találod) a május 11-i, 14-i, 18-i, 24-i, 25-i, 28-i, június 1-i, és 4-i videóink alá.

A záróstream június 10-én (péntek) zajlik, a 12 órás móka végén pedig kisorsoljuk a fődíjat is.

Főnyeremény: Samsung Smart Monitor M8 (Pink)

Minden nyeremény mellé egy tálca új NBER energiaitalt is adunk.

Kövesd te is a Leet Hungary Youtube csatornát! Sok sikert kívánunk mindenkinek a sorsolásokhoz, és köszönjük szépen minden nézőnknek a bizalmat az elmúlt két évben!

×