Ismét páratlan élményben lehetett részünk.

A Fortnite rajongók a játék v20.40-es frissítése után örülhettek, hiszen hamar kiderült a leakekből, hogy bizony ezúttal egy grandiózus event zárja az aktuális szezont. A felhasználók ki voltak már éhezve egy hasonló eseményre, az Epic Games pedig jól tudta ezt, így az elmúlt két hétben folyamatosan készítette elő a Collision eventet. Először csak néhány hangfoszlányt kaptunk, míg az utolsó napokban egy 12 darabból álló kirakóst követhettünk nyomon Twitteren a tartalomgyártó fiókoknak köszönhetően.

Szombat délután a cég folyamatosan kikapcsolta az Arena, majd a sima public játékmódokat, hogy az este legvégére csak az eseményt tartalmazó LTM legyen elérhető mindenki számára. Ezúttal is voltak olyanok, akik lemaradtak az eventről mert a játék nem engedte be már őket vagy egyszerűen nem tudtak gép, konzol vagy telefon elé kerülni.

Lemaradtál? Most visszanézheted a teljes eventet!

Szerencsére a tartalomgyártók 22 után nem sokkal is kezdték feltölteni a jó minőségű, akár 4K felbontású videókat is, így a lemaradt játékosok is hamar felzárkózhattak. A Collision nagy hatással lesz a vasárnap elstartoló Chapter 3 Season 3-ra, így mindenképp ajánlott megnézésre a fenti visszajátszás. A szerverek várhatóan a késő délelőtti, kora délutáni órákban már fel is élednek, hacsak nem csúszik valami porszem a Fortnite hatalmas gépezetébe.

Hogy tetszett nektek az event?

×